Pénzkeresés TianDe kozmetikumok forgalmazásával!

A TianDe International a közeljövőben indítja a tevékenységét Magyarországon, magyarországi és európai piacának kiépítéséhez keres képviselőket.
Több mint 700 TianDe  kozmetikai terméket forgalmazunk katalógus alapján, az árrés 35%- ék, a kozmetikai termékek gyógynövényekből készültek tibeti és kínai receptek szerint.
Nem kell semmit befizetni, ingyenes a regisztráció, a web iroda és a weboldalad is.
Lehetőség van csoportépítésre, az általunk ajánlott tagok rendelése után   jutalékot kapunk.
A katalógus egyenlőre még orosz nyelven, http://tiande.ru/online.php?lan=rus&pk=0
Ahogy beindul az üzlet, lesz magyarul is,  (a rubel árfolyama: 7,8 jelenleg)).
Legyél az elsők között, hisz még csak most indul, ne feledd, mi az elsők között vagyunk, mindenki más csak utánunk jöhet:)Itt tudsz regisztrálni:

http://maryca.tiandelux.biz/?l=hu&m=biz
Vigyázz, hogy ékezetes betűket ne használj, mindent pontosan töltsél ki, és a gmail címedet használd, mert csak az jó, ha nincs, itt nyithatsz egy fiókot.
Amint megkapom a visszajelzést emailen a regisztrációdról, lekérem a reg számodat, a szerződést és a referencia linkedet az orosz honlapról, és a további információkkal együtt elküldöm neked. Gondold át jól, mert országszerte mindenki csak rajtunk keresztül tud a a TianDe termékekhez hozzájutni. Széles a skála, ismerősök, család, illatszerboltok és amit képzeleted még csak hozzátehet!
Legyél most az egyszer Te is jókor jó helyen, legyél magyarországi úttörője a TianDe termékek forgalmazásában.