Internetes munka átverés

Távmunkaként hirdetik a pilótajátékot is,
Spamekben, hirdetésekben egy nagyon zseniális interneten végezhető munkát, jól jövedelmező üzleti lehetőséget ígérnek, de a felcsillanó internetes pénzkereseti lehetőség csupán annyi, hogy 10 vagy éppen a 20 dolláros beugróért, ugyanilyen spamok terjesztésébe lehet beszállni. Szerezzél minél több embert, jutalékot kapsz egészen a 6.- os mélységig. Ez egy olyan óriási befektetési lehetőség, ha hiszed, ha nem, már ebben vannak a nagyok. Akkor meg miért is gondolkodnál, regisztrálj azonnal. Nem kell tenned semmit, csak várni a befektetett pénzed gyümölcsét, ebben az üzletben vannak a NAGYOK!
Na, itt van a legnagyobb bökkenő, egyszer az, hogy arra várhatsz, másodszor az a tény, hogy itt vannak a Nagyok, hogy tudjad, ők mindenhol ott vannak, ahol pénzt lehet kicsikarni a nehéz helyzetükből kitörni akaró naiv emberekből.
Amikor vége a dalnak
A pilótajátékok szabálya szerint azonban néhány szint után elfogy a Föld (hiszékeny) népessége. A játék eredménye pedig az, hogy a sorban előrébb állók esetleg keresnek valamit, a nagy többség viszont hoppon marad.:)