Kimagasló pénzkereseti lehetőség!

Kimagasló pénzkereseti lehetőség!
Ebben a hónapban egy új telefonszolgáltatás indul AxiVoip néven.
A szolgáltatás a legkedvezőbb telefonos percdíjakat biztosítja a felhasználóknak.


A telefonálás díjai:
Belföldi vezetékes hálózatba 6 Ft/perc (0,02€), mobilhálózatba 12 Ft/perc (0,04€) díjon lehet telefonálni.
Azonban van egy kiemelkedően fontos jellemző, ami egyedülállóvá teszi a szolgáltatást. Ez pedig az, hogy nem csak számítógépről, vagy okos telefonról lehet használni, hanem bármely hagyományos mobil, vagy vezetékes telefonról is, és nem kell hozzá szolgáltatót váltani, telefonszámot, vagy készüléket cserélni. Nincs szükség új előfizetésre, hűségvállalásra!
Egyetlen hazai, vagy külföldi szolgáltató sem biztosít ennyire kedvező percdíjakat, így joggal lehet számítani arra, hogy tömeges igény mutatkozik a szolgáltatás iránt.
Ehhez a szervezési munkához keresünk partnereket, akik kötelezettségektől mentesen részt vesznek ebben a promóciós tevékenységben.
A tevékenység kiemelkedő pénzkereseti lehetőséget biztosít, közvetlenül ajánlott aktív ügyfelek után 0,5 Euró jutalék kerül kifizetésre az első egyenlegfeltöltésük után, ha pénzben kéri a munkatárs a kifizetését, viszont ha a saját AxiVoip telefonegyenlegére vezeti át jutalékát, akkor az összeg kétszerese, 1 Euró kerül jóváírásra.
A rendszer négy ajánlási szint mélységig követi le, és írja jóvá a jutalékokat. Az így kialakuló hálózat már jelentős bevétel lehetőségét is magában hordozza.
Fontos tudni, hogy a részvételhez nem kell előre semmit sem fizetni, kötelezettségmentesen végezhető.
A munka azonnal kezdhető a linkre kattintva.
http://partner.axivoip.com/?aff_id=63
Segítség a regisztrációhoz: Kattints a partnerprogram menüpontra, majd töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A weboldal mezőbe, ha nincs önálló weboldalad, akkor feltüntetheted a blogodat, facebook oldaladat, vagy egyéb más közösségi oldaladat is! Ha kész vagy a kitöltéssel kattints a mentés ikonra a jobb felső sarokban.
Regisztrációd után már be is tudsz lépni partnerfelületünkre. Kattints újra a Partnerprogram menüpontra, majd a regisztrációkor megadott felhasználónévvel, és jelszóval jelentkezz be, itt találod a saját ajánló linkedet is.
SIESS, mert ez a remek pénzkereseti lehetőség, csak korlátozott ideig biztosított, és a jutalékok csak a kezdő feltöltésre vonatkozóan kerülnek elszámolásra! A szolgáltatás indulása után a partnerprogram feltételei meg fognak változni!
Ha kedvet érzel hozzá, természetesen ez után is lesz módod nekünk dolgozni.

Egyéb tudnivalók és további részletek a weboldalon:
http://partner.axivoip.com/?aff_id=63

Na, ezt a levelet kaptam, de ez nem internetes pénzkereseti lehetőség, nem is internetes munka, csak egy nagy kamu az egész.