Internetes pénzkeresés blogokkal

A blogokban nagyon nagy jövedelemszerző potenciál rejlik, marketing ereje hatalmas. Magányszemélyek milliói használják már világszerte mellékkereset vagy éppen az elsődleges jövedelem megszerzésére.

Nézzük, a blogok milyen fő jövedelem forrást kínálnak?

A partnerprogramok, vagy más néven affiliate programok, olyan internetes pénzkereseti lehetőségek, melyek keretében egy terméket, szolgáltatást hirdetünk a blogunkon, és a vásárlások után jutalékot kapunk. A partnerprogramra jelentkezésünk után kapunk egy azonosítót, bannereket, szöveges linkeket, ezeket helyezünk el a blogunkon, amelyek a kereskedő vagy éppen egy webáruház oldalára mutatnak. Ha a blogunk látogatója az azonosítónkon keresztül vásárol, ezután jutalékot fizet nekünk a kereskedő vagy  éppen webáruház tulajdonos. Ez egy igen egyszerű és népszerű internetes pénzkeresési mód, és nem kerül semmibe.
S van még egy  előnye ennek a pénzkereseti lehetőségnek, anélkül adunk el termékeket, hogy személyes kapcsolatba kerülnénk a vásárlóval, sőt semmilyen kapcsolatba sem.

2. A hirdetések
Az internetes oldalakon, bármelyikre is kattintunk, mindenhol láthatjuk a sok- sok reklámot képes vagy szöveges hirdetés formájában, tehát a klasszikus bevételeit az internetes oldalaknak a hirdetések jelentik. Azonban még bejáratott, nagy látogatottságú weblapoknál is problémát jelenthet a hirdetők felkutatása. Szerencsére a különböző internetes hirdetési rendszerek megjelenésének köszönhetően ma már nem a  bloggernek kell hajkurásznia a hirdetőt. Főleg bloggerként csupán csak annyi a dolgunk, hogy jelentkezünk egy ilyen hirdetési rendszerhez, majd beillesztünk egy kódot az oldalunkba, és máris a blogunk témájához kapcsolódó reklámok fognak megjelenni. Ezek általában kattintás alapú hirdetések, vagyis az után kapunk fizetést, hogy hányszor kattintottak a blogunkon megjelenő hirdetésekre. Hasonlóan a partnerprogramokhoz, ezzel is rengeteg pénzt lehet keresni, ha mindent úgy csinálunk, ahogy kell, elég könnyen megtanulható, és ráadásul teljesen ingyen van. A blogolásról több!

3. Saját termékek árusítása:
Egy blog kiválóan alkalmas saját termékek népszerűsítésére és árusítására is.