Otthonról is végezhető munkalehetőség
Közhasznú Alapítvány munkatársakat keres otthonról is végezhető munkára. A leendő munkatárs feladatai az Alapítvány népszerűsítése és kiadványainak terjesztése, melyért cserébe a munkatárs tisztességes megélhetést biztosító jövedelemhez juthat, ráadásul jó célok megvalósításában segíthet.


Az alapítvány főbb tevékenységei, céljai:- Adománygyűjtés árvaházaknak, rászorulóknak (már 2-szer szerveztek gyűjtést egy Székelyföldi árvaháznak, jelenlegi céljuk egy magyarországi árvaház részleges, vagy teljes felújítása)
- Önellátó közösségek szervezése és egészséges magyar termékeket népszerűsítő és terjesztő klub létrehozása.
- Naponta frissülő tartalmú weboldal üzemeltetése (Emberiseg.hu), melynek célja, hogy elősegítse a küszöbön álló (szükséges) társadalmi változások pozitív kimenetelét, és informálja az embereket a világunk valódi működéséről, rámutasson a problémák valódi okára, és pozitív példákat mutasson arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne ezeken javítani.
Jelentkezni az ország egész területéről lehet.
Ha szeretnél segíteni, hogy egy jobb, egészségesebb, igazságosabb, békésebb és boldogabb világot teremtsünk, jelentkezz a megadott e-mail címen.

E-mail: kmarton815@indamail.hu