Pénzkeresés a Webshop partnerprogrammal

Hogyan kereshetsz pénzt ezzel, mit kell ehhez tenni?- hát nem sok mindent, nem kell vásárolnod, és eladni semmit, mindössze ajánlani a webáruházat a blogodon, honlapodon, emailben, vagy más egyéb módon.

Ha valaki nyit egy webáruházat, mert miért is ne tenné, hiszen teljesen ingyenes, ha mégsem sikerülne ez az értékesítési forma, akkor sem történik semmi, nincs mit veszíteni,  és  Te mindezek forgalma után jutalékot kapsz.
Tegyük fel, hogy találsz három olyan személyt, aki webáruházat nyit, és mondjuk ebből csak egynek sikerül, neki sem kiemelkedően.
Egy szokványos kiskereskedés nettó forgalma átlagosan havi egy - másfél millió forint. Ha ennek a forgalomnak csak felét éri el interneten, az is minimum havi 500 000 Ft. Jelen statisztikák szerint ez egy jóval átlagon aluli havi forgalom.
Te ezután a forgalom után, havi 5 000 Ft jutalékban részesüls. Ez nem sok, de ez éves szinten már 60 000 Ft jutalék, ezért csak kirakod a hirdetést, vagy elküldesz néhány emailt.
Bár nekem, az ilyen beszervezős dolgok nem tartoznak a kedvenceim közé, de attól még jó lehet, itt lehet regisztrálni: http://webshop.co.hu/index.php?Oldal=reg&AjanloKod=QAZU-KGM5